Profil

Legături care durează

Symmetrica S.R.L. are o experiență îndelungată pe piața producătorilor de elemente prefabricate din beton vibropresat (pavele, borduri, bolțari, rigole), fiind unul din cei trei mari fabricanți în domeniu din România, cu o capacitate de producție zilnică de 11.500 m2/zi. Este o companie cu capital integral românesc, în proprietate familială, având un capital social de 10.200.000 lei, care a înregistrat la sfârșitul anului 2016 o cifră de afaceri de 25 milioane EURO.

Pe lângă popularitatea câștigată în timp în domeniul principal de activitate, compania este cunoscută și pentru fabricarea liniilor automatizate de producție a prefabricatelor din beton vibropresat.

Fiind o companie orientată spre viitor, Symmetrica pune mare accent pe calitate şi profesionalism. Folosind cele mai noi tehnologii şi investind în continuu în dezvoltarea profesională a personalului, compania isi propune sa-si consolideze prestigiul și prin dezvoltarea cu profesionalism a noii capacități de producție, fabrica Symmetrica Tech.