Cercetare & Dezvoltare

Orientarea spre viitor a companiei i-a permis acesteia ca prin propriile forțe să se dezvolte tehnologic în domeniul producției de prefabricate vibropresate. Creșterea continuă a gamei de produse vibropresate, cerințele calitative și cantitative ale unei piețe din ce în ce mai pretențioase, s-au constituit permanent în noi provocări pentru Symmetrica. Așa a aparut seria de linii automate SYMMTECH, proiectate și realizate 100% de proprii ingineri și tehnicieni. Observațiile provenite din exploatarea și activitatea de întreținere a propriilor linii de fabricație le-au permis proiectanților să îmbunătățească soluțiile constructive, astfel încat să crească permanent fiabilitatea și performanțele cantitative și calitative ale utilajelor.

Dotările de ultimă oră ale fabricii Symmetrica Tech permit optimizarea continuă a tehnologiilor de fabricație, astfel încat nivelul calitativ al produselor să fie cel așteptat de cei mai pretențioși clienți, la prețuri competitive.

Combinând experiența acumulată în domeniu cu tehnologia performantă, putem aborda o serie diversă de teme, la solicitarea clienților.

Realizarea unor componente pentru industria aerospațială a constituit o adevărată provocare pentru programatori și tehnologi, date fiind condițiile extrem de dure impuse de producătorii din domeniu.